Lainavertailu – lainojen vertailu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua valitsemaan sopivimman lainasi. Lainavertailussa olemme koonneet yhteen kaikki Suomen parhaimmat pankit sekä rahoitusyhtiöiden tarjoamat erilaiset lainatuotteet ja tietoa niistä. Valintasi tehdessäsi sinun tulee kiinnittä huomiota paljonko haluat nostaa lainaa ja millaisin ehdoin.

Pankit ja muut rahoitusyhtiöt eivät ole kaikkein alttiimpia vakuuksille, joten lainat ovat usein myöskin kalliimpia. Lainavertailussa on listattuna niiden tuotteiden yhteissumma, mikäli sinulla olisi mahdollisuus hakea kaikkien pankkien tarjoamia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä summassa on listattuna esimerkiksi sekä asuntolainan että autolainan yhteishakua.

Lainavertailun kautta pääset tutustumaan tarkemmin myöskin luoton todellisiin vuosikorkoihin eli juuri niihin, jotka siirtyvät tilillesi. Lainojen vertailussa on myös esitettynä kulutusluottojen todelliset vuosikorot – ne kaikista suurimmatkin! Kuluja ei lopulta voi mitata rahassa, mutta se tiedät minkä verran sinun tulee maksaa lainastasi vuosittain.

Lainavertailussa on kuitenkin myös asuntolainojen vertailua, sillä asuntojen ja erityisesti oman kodin arvo on merkittävästi noussut viimeisen 30 vuoden aikana. Asuntolainoissa pankki hakee enemmän vakuuksia sen takia, että niillä on suurempi riski maksukyvyttömyyteen – eiväthän muuten lainat olisi mitenkään pankkien tarjoamia.

Vakuudellisilla lainoilla ei ole ikinä väliä sillä, onko kyseessä autokauppa tai asuntolaina; niille kaikille on solmittu erityinen sopimus, joka määrittelee ne ehdot joiden puitteissa laina toimii ja miten se sitoo molempia osapuolia.

Lainavertailu netistä

– hae kaikki tarjoukset kätevästi yhdellä lainahakemuksella

Paras lainavertailu listaa kaikkien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden tarjoamat ehdot. Vertailu toimii reaaliaikaisesti, joten nappaa itsellesi paras ja edullisin laina kiinnostavista vaihtoehdoista. Tarkistathan että myös asuntolainasi vertautuvat muihin asuntolainoihin, sillä ne ovat voimassavain asuntokaupan solmimisen jälkeen.

Hae seuraavat laina-asiat netistä:

– halvin Luotto

– kulutusluotto vertailussa – korkovertailu – korkovertailu

– ilmainen hakuaika pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Vertailun tekee helpoksi, että se on helppoa ja nopeaa seurata. Uudet sivustot avautuvat aina heti, joten et joudu odottelemaan mitään. Lainojen vertailu ei koskaan ole töykeä tai ikävä asia, joten huolehdi siitä, että saat rahaa tilillesi mahdollisimman nopeasti ja kaikkiin kuluihin on varauduttu.

Lainavertailun tekemiseksi palkintona lainoille on myös halvin laina ja suurin korkovapaus – et maksa yhtään mitään nostamasi summan takaisinmaksuun!

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika riippuu siitä, mitä luottoja olet veikannut. Muista että kuluja kertyy sekä nostetun summan että takaisinmaksuajan pidentymisestä!

Muista myös se, että juuri sinulle parhaiten sopivat ehdot ovat sitovat. Vakuudeton tarjous on niin hyvä kuin sen pystyy ottamaan – muista ymmärtää kaikki ehdot ennen kuin teet valintasi ja otatpa vakuudellinen taivakuudeton laina!

Lainojen vertailu ja korkovertailu on helppoa, joten aloita tästä – hae seuraavat tiedot netistä:

– halvin Luotto

– kulutusluotto vertailussa – korkovertailu – korkovertailu – korkovertailu

– ilmainen hakuaika pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella!