TIEDOTE: Fixit mielenosoitus järjestetään suunnitellusti eduskuntatalolla 28.11 klo 13:30

Spread the love

TIEDOTE: SUOMI EROON EU:STA JA EROA HALLITUS -mielenosoitus

Mielenosoitus järjestetään Eduskuntatalolla suunnitellusti lauantaina 28.11. klo 13:30 – 15:30.

Mielenosoituksella me Suomen kansalaiset vastustamme EU:n elpymispakettia, vaadimme Suomen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EU:sta. Koemme, että hallitus on vastoin Suomen perustuslakia ja kansalaisten tahtoa viemässä Suomea EU:n velkavankeuteen ja sitä kautta kohti liittovaltiota. Tätä emme missään nimessä voi hyväksyä, vaan vastustamme EU:n elpymispakettia sekä vaadimme hallituksen eroa ja päätösvaltaa oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen.

Lukuisat Suomen kansalaiset ovat esittäneet meille toiveen mielenosoituksen järjestämisestä suunnitellusti. Kyseessä on niin merkittävä asia Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden kannalta, ettei mielenosoitusta voi siirtää. Sen sijaan Suomen hallituksen tulisi välittömästi lopettaa tämä tuhoisa politiikka sekä EU:n liittovaltiokehitys ja Suomessa tulisi järjestää kansanäänestys koskien EU-eroa, että kansan ääni saisi tulla kuuluviin. Siihen saakka pidämme tiukasti kiinni perustuslaillisesta oikeudestamme osoittaa mieltä.

Korostammekin, että vastuu tästä kaikesta on Suomen hallituksella – ei päättäjien toimesta puun ja kuoren väliin ahdistetulla kansalla.

Mielenosoitus on rauhanomainen ja suunnattu Suomen kansalle. Se ei liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän, järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi järjestävä taho korostaa jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

Mielenosoituksessa osoitamme tukemme kansanedustaja Ano Turtiaisen lakialoitteelle kansanäänestyksen järjestämisestä koskien EU-eroa.

NYT ON AIKA!

Julkaisuvapaa 26.11.2020
Tapahtuman järjestäjän puolesta,
Suvi Ahonen